ta vara på dina nära och kära, ta hand om dom, låt inget hända dom. allt kan vara över när som helst


min tårta - 3 juli


5/7-2012

photo by: me
camera: canon eos 1000d

Har vart på stranden från 9 till 2 på eftermiddagen, åt frukost och lunch med familjen där. Sola gjorde vi också i det fina vädret vi haft idag, riktigt mysig dag! Efter stranden så har jag mest fixat i mitt rum, rensat massa saker och det behövs! Nu ikväll så har jag bara kollat på film med syster. Har eran dag varit bra?

3 juli - min födelsedag

 
Hejsan! 3 juli och min födelsedag idag! Idag började dagen med att mamma och mikael kom in och sjöng för mig vid 9 tiden, efter det åt vi god frukost, jag öppnade lite paket och sådära. När vi var klara tog vi på oss strandkläder och cyklade till stranden, var där till halv 3 ungefär. När jag kom hem, hämtade jag bara motorcykel hjälmen och åkte en runda med mikael. Vid halv 4 var jag tillbaka hemma och då tog jag en dusch och fixade mig fort, fixade också tårtan. Vid 4 kom gästerna och var här till 5-6. Lite efter att dom åkt hem så cyklade jag, mamma och mikael ner till havet och grillade. 

goda bär och frukter

 
detta goda hade mamma fixat till familjen ikväll. vad är egentligen godare än färska bär och frukter?

supergod!

(kan inte påstå att upplägget blev särskillt fint.)
supergod blev den iallafall!

kalas hemma hos pappa

(maten var jättegod, dock fick jag inte kort på alla såser och andra tillbehör som ostar och andra tillbehör.)
 
Hejsan! Här är lite bilder från maten på mitt kalas hemma hos pappa. Jag fyller ju år om två dagar så då tog vi kalaset lite tidigare. Jag och Malin sålde tidningar i regnet idag, när vi kom hem åt vi frukost och sedan duschade vi. När vi duschat så fixade vi oss och vid ungefär tolv så gick vi till pappa. Jag fick present av pappa och Jenny. Ni får se mina presenter i ett annat inlägg. Vid två kom gästerna, då åt vi och sedan fikade. Maten och tårtan var verkligen hur gott som helst! När klockan var ungefär fem så åkte gästerna och jag, Malin och pappa satt oss i soffan. Efter en stund blev Malin sugen på att baka kladdkaka så det gjorde vi. Vi hoppade lite studsmatta med, och vid halv åtta gick vi hem till mamma och skulle äta men då skulle Malin hem. Kram!

fredag 29 juni

 
i fredags '29 juni' vaknade vi fyra tjejer upp i Malins vardagsrum vid klockan ett. Vi åt frukost och så, vid två ungefär kom Micaelas föräldrar för att hämta dom eftersom dom skulle åka vidare till Malmö. Vi sa sorligt hejdå till varandra och lovade att jag och Malin MÅSTE komma upp till dom i Stockholm. När dom hade åkt så ställde jag och Malin oss och bakade kladdkaka, god blev den. Vi gjorde inte så mycket den eftermiddagen. Vid halv sex kom mamma för att hämta mig, då var jag ganska trött så när jag kom hem så slängde jag på mig myskläderna, åt och bara myste med familjen.

torsdag 28 - fredag 29

 
Hejsan! Tänkte berätta lite om min torsdag med tjejerna var '28 juni'. Jag vaknade upp hemma hos Malin vid elva-tolv. Vi åt frukost och så dära sedan slappade vi fram till halv två, då Malins pappa körde mig hem, samtidigt som han körde Malin till simstadion. När jag kom hem fixade jag mig och sedan cyklade jag ner mot staden och därefter mötte jag upp mamma och vi cyklade vidare till frisören. Jag klippte mig fort och sedan cyklade jag och mamma hem. När vi var hemma tog jag på mig andra kläder och så körde mamma ner mig dit deras husbil stod. Vi satt i husbilen i någon timma sedan bestämde vi oss för att gå ner till stan och kolla lite, 'affärerna hade öppet längre'. När vi kommit tillbaka till husbilen så skulle vi äta middag och då åt vi korv, potatis och massa gott tillbehör. Efter det grillade vi marshmellows och sedan gick vi tjejer ner till vattnet och tog massa fina kort i solnedgången, och ni ser maneterna på bilden ovan? Det var hur mycket maneter som helst! När vi kom tillbaka till husbilen så åt vi lite gott och lyssnade på hög musik. Vid tolv kom Malins pappa och hämtade oss för att vi skulle sova hemma hos henna. Vi fixade sovplatser, åt kladdkaka, körde sannin eller konka med egna frågor. Vid fem bäddade vi ner oss. Bra dag kan jag bara säga!

underbara tjejer!jag älskar er världens underbaraste och bästa tjejer!

RSS 2.0