Liseberg 27/6

(bilderna har inte bästa kvalitet på grund av att dom är tagna av mobilen.)

här fick ni se sju av mina femtio bilder från liseberg! onsdagen började med att jag snoozade klockan fårn åtta till tio. jag gick upp och åt, duschade och fixade mig. vid lite över elva så kom Malin och hennes föräldrar tillsammans med Micaela, Isabel och Micaelas föräldrar och hämtade mig. Vi åkte Micaelas husbil till stationen och sedan köpte vi biljetter och väntade sedan i ungefär en timma tills tåget gick. När vi tjejer var framme i göteborg så gick vi mot liseberg, fast stannade först på mc'donalds och käkade. När vi var framme vid liseberg så var den första attraktionen vi åkte lisebergsbanan. Vi åkte massor annat också. När klockan var lite över sju så sa jag och Malin hejdå till Isabel och Micaela för att vi därefter skulle ta tåget hem vid halv åtta och dom skulle stanna till ungefär nio. När jag och malin äntligen satt oss på rätt tåg och kommit till stationen så hämtade mamma oss så åkte vi hem till mig och åt, sedan körde hon oss hem till Malin. När vi kom dit snackade vi om dagen och mycket annat, bakade och hade allmänt kul! När klockan närmade sig tolv gick vi och la oss och kollade på film. kram på er!

underbart väder!


hejsan! så skönt med detta vädret idag alltså! jag tror jag nämde att jag skulle träna igår. men det har jag inte fått gjort idag. det har blivit att sola och sånt där. Men imorgon så ska jag träna, har bestämt det med två tjejer nu så det ska bli av! Har ju inte kunnat träna på jättelänge eftersom jag har varit väldigt förkyld, feber och annat. Imorgon vet jag inte hur vädret blir, kanske skulle bli regn. I alla fall så har jag fotat lite smultron och så som ni kommer få se i ett annat inlägg, mer än den ni ser där uppe. Vi hörs!

dåligt väder? jo tack..

photo by me.

ni har märkt att jag gillar att fota blommor? det är därför det kommer så mycket på de.
 
idag har jag inte gjort mycket alls. vart hemma och bara myst i detta tråkiga vädret. skulle egentligen åkt till Malin men det skulle komma några till dom imorgon på morgonen och så skulle jag träffat Emilia men detta vädret.. Det blir någon annan dag i veckan. Imorgon kanske jag sticker ner till stan en stund och tränar. Har inte tränat på jättelänge nu! får se hur det blir. Vi hörs imorgon!
 

white flower

photo by: me
camera: canon eos 1000D
on the picture: flower

utflykt 23/6-12

Idag packade vi väskorna på eftermiddagen och fick med oss mormor och morfar. Vi åkte ut till ett jättemysigt ställe, där vi åt, fikade och bara gick runt och kollade. Fick med mig kameran och tog massor av fina kort. Mer bilder får ni nog se imorgon. Vi hörs!

min midsommar

Yes, och här kom bilderna från min midsommar. (Bilderna är från både dagen och kvällen.)

På dagen åkte jag och familjen ner till mormor och morfar, där kusinen, morbror och Sara var. Vi åt och fikade. Vi åkte hem vid 4 och gjorde inte mycket innan vi skulle vidare vid 5-6 tiden. Då vi kom till några vänner, vi körde lekar, åt, fikade och sedan var där hela kvällen fram till halv 1.

bakningen med malin+lite till

Hejsan! Såg nu när jag loggade in att blogg.se har ändrats. Har lärt mig någorlunda redan men det finns nog lite små saker jag inte kan.

Bilderna ovan är från torsdagens bakning med Malin. Vi hade det jättemysigt! Precis som planerat. Maten, baka,   
fota och bara mysa. Hon åkte hem redan 8 på morgonen så för mig blev det att sova lite till efter att hon åkt hem. Igår var det midsommar och jag har faktiskt lite bilder att visa er. (Kommer i nästa inlägg.)

malin, kusinen, bästavännen kommer


Hej allihopa! Idag har jag vart på stan och så, fixat lite små saker. Handlat har jag med gjort.
Iallafall så ska Malin sova här inatt. Vi ska hålla i kvällsmaten och så tänkte vi baka något till efterrätt.
Ikväll så blir det kanske att vi sticker ut och fotar eller bara bakar och myser!

frukter och bär med choklad

Detta suuper goda åt jag i söndags. Olika frukter, bär, vit choklad och mörk choklad. Allt det in i ugnen och sedan klart.
Lite glass med det. Enkelt och gott!

våran mors dag present

lite sent att visa detta nu men det har inte blivit av. iallafall så var det detta min mamma fick på mors dag av mig och syster.

skolavslutnings outfiten 2012


turkiet, alanya del 2

5/6-12/6-2012

det var mina bilder från turkiet. blev inte många som sagt men jag har tagit med pappas kamera också, så ska se när han har laddat över dom på datorn om det finns någon bild, eller några bilder jag kan lägga upp på bloggen.

turkiet, alanya del 1

på kvällen.

här är bilder från första dagen i turkiet, mest på vårat hotell och poolerna. jag har dock inte tagit kot varje dag för att jag blev sjuk och inte orkade.

har faktiskt vart i turkiet

hejsan! det inlägget som heter "new in" lite längre ner. dom jumpsuiet tror jag dom heter, iallafall..
dom köpte jag för att jag skulle till värmen. så faktiskt har jag varit i turkiet!

eftersom jag inte har bloggat på ett tag så har jag en hel del bilder att visa för er och förhoppningsvis
kommer det in lite inlägg då och då under dagen, håll utkik!

big apple


new in

(bilderna längst upp blev inte i samma höjd.)
hejsan! här om dagen var jag i stan och shoppade. här är två av sakerna som jag fick med mig hem.
bilderna på det andra kommer om en vecka ungefär. vi hörs!

RSS 2.0