äntligen jullov!


Hej på er! Idag slutade vi vid ett, efter att haft en riktigt mysig sista dag på denna terminen. Fick även betygen idag och jag är faktiskt nöjd. Efter skolan stack jag och Wilma hem till henne och fixade lite sedan åkte vi ner till stationen och tog bussen upp till gekås. Där fick jag köpt en hel del julklappar, har bara ett fåtal kvar. Nu ikväll har vi bara myst med ljus,godis och sånt där. Imorgon ska vi upp redan vid åtta och träna lite, har varit dåligt med de i veckan. Sen ska jag väl kolla runt i stan med syster efter de allra sista julklapparna. Hörs!

ÄNTLIGEN FREDAG!

Efter fem dagar i skolan som man har gått upp vid klockan sex varje morgon så är de riktigt skönt att veta att de är fredag. Hade egentligen planer att åka till Malin och slagga där inatt men hon blev sjuk så de blev inget av idag. Har väl tillbringat min kväll till att mysa med mig själv med godis,ljus,skype med fina vänner och TVD.
puuh! sedan har jag också skickat in tre inlämningar som jag inte var klar med någon utav dom, alla är iallafall inskickade nu och de känns riktigt bra! Ha en fortsatt bra fredagskväll♥

lägger nog ner..

 

idag har väl dagen vart sådär, efter skolan gjorde jag verkligen ingenting. kände inte för att göra något. wilma ringde och kom förbi, kände att jag verkligen behövde snacka med henne. hon hade lite och snacka om med. jag är så glad att jag har henne! i alla fall så blev de väl lite bättre efteråt. just det, jag har tänkt på en sak och jag kanske lägger ner det här med bloggen, känner att jag bara skriver om mina dagar nu för tiden. kameran är dålig, min dator med alla bilder har pajat och macen dampar när jag försöker få in bilder på den. har ingen inspiration heller över huvud taget. jag får väl ta och tänka på detta. jaja nu ska jag dra iväg på vernissage, vi hörs då

plugg, vänner, träna

'Fin bild på mig och jennifer'
 
Då var det måndag igen. Idag har jag tillbringat dagen med att bara snacka skype med vänner, hehe. Har ingenting att skriva om dagen mer än att den var helt ok.
 
Det kommer nog lite bilder senare på min och wilmas mysiga kväll som vi hade i fredags med. I alla fall så får jag ta tag i pluggandet nu och sedan ska jag och wilmiiis ut och träna. VI HÖÖÖRS!

thank god, it's friday

äntligen fredag! veckorna går jättefort nu för tiden tycker jag. i början av veckan kom snön, och nu känner jag verkligen hur julkänslorna börjar komma! iallafall, veckan har varit som vanligt, plugg och prov. ikväll sticker jag bort till underbara wilma och myser hos henne med god mat,godis och massa snack. förmodligen kommer det ett till inlägg idag. vi hörs, puusss!

RSS 2.0