6/8-12

 
Hejsan! Idag vaknade jag vid tio och gick upp och fixade frukost, efter det la jag mig i sängen igen och kollade på gossip girl. när klockan blev fram mot tolv så fixade jag i rummet och efter det åt jag lunch och senare duschade jag och fixade mig. vid två åkte jag och mamma in till stan för att fixa kort till mig och efter det träffade jag Agnes och fikade. Vi hade en del saker att snacka om. Ungefär vid fem, då vi gick från fiket så gick vi och mötte upp Axel och Oskar. Vi snackade och gick runt i stan bara. Vid sex stack dom till några andra och då gick jag och Agnes lite i stan och kollade. Vid sju hämtade mamma mig så åkte vi och köpte thaimat. KRAM

lite kort om dagen + morgondagen

 
min dag har ungefär sett ut så här: jag vaknade vid halv nio, vilket inte är så vanligt och kunde inte somna om även fast jag var jättetrött. jag kollade på tv. och fixat mer i mitt rum, vart hemma hela dagen.

imorgon blir det staden eller stranden med linnéa och kanske john :)

Stockholmsresan

Dag 1 :
Kom fram efter 5 timmars tåg, chillade , träffade lite av deras kompisar, bästa tjejerna hade fixat så mysigt med chokladdoppade jordgubbar,massa godis osv. eftersom jag fyllt år.
Dag 2 :
Då var vi ute och fotade hela förmiddagen, Micaelas pojkvän var också med.


Dag 3 :
Då tog vi tunnelbanan och buss hem till Isabel,sen gick vi runt och shoppade i Stockholm centrum.


Dag 4 :
Då drog vi in till stan och shoppade igen,sen åkte vi hem :(



gårdagen

photo by: me
camera: canon eos 1000d

Hejsan! gud, det var väldigt länge sedan jag bloggade! iallafall, jag har varit i stockholm i fyra dagar, ganska nydligen. från måndag till torsdag hos världens bästa tjejer, tillsammans med världens bästa tjej.
tänkte berätta om gårdagen lite kort och sedan kommer det upp lite bilder från stockholm.

igår vaknade jag kvart i ett, låg nog efter lite i sömnen efter dagarna i stockholm. när jag kom upp så åt jag och sånt där. sedan skulle jag rensa i mitt rum, vilket är typ det tråkigaste som finns. blev nästan inget gjort. satte mig vid datorn och så. vid halv fem ungefär så bestämde jag och linnéa att vi skulle åka ner till stan och gå på bio, så jag duschade och fixade mig fort, sedan mötte jag upp linnea och vi cyklade ner till staden. vi var nog där en kvart innan filmen, så vi köpte biljetter och sånt där. vi kollade på en film som heter cockpit. en riktigt bra film! när filmen var slut vid åtta så cyklade vi lite vid stranden och fotade. när klockan blev framåt halv elva så var jag hemma. kvällen var riktigt mysig! puss ♥

RSS 2.0