BORÅS

hejsan!

jag har inte bloggat på ett tag nu men iallafall.. ifår var jag och grillade med familjen på stranden och alice :)
det kommer upp bilder imorgon, om ni vill? :)

ja, idag ska jag upp till mina kusiner i borås, skojigt!
det är eftersom min faster fyller år, så jag och pappa åker upp dit idag!
jag kanske kan ta med kameran och fota lite där uppe?
vi får se, isåfall får jag sätta den på laddarn, hihi!

puusss! ♥

VINN EN FIN PLÅTBURK!

 Jag är med och tävlar hos keela.se.
Jag tävlar om ett presentkort värde 300 kronor från lyxiga plåtburkar.se. Med bland annat plåtburkar från  Derrière la porte / Dixie även retro prylar från Cabanaz. Var du ochså med och tävla!
Var med och tävla du med HÄR!

/ emma ♥


HERREGUD!

Herregud! jag har inte sovit en blund inatt när jag var på "pyamaspartyt" hos vilma...
det började med att vi kom dit vid 18.00 så åt vi tacos och kollade film "jätte mysigt!
efter det så ville inte alla kolla på en till film direkt ...
så vi gick runt lite och målade naglarna och sånt.. vi var 5 tjejer som skulle övernatta hemma hos vilma & två av 5 tjejer kunde sova och det var då vilma och leonora. men dom sov kanske bara i två-tre timmar. men iallafall bättre än vad jag, alice, diellza & doruntina gjorde "ingenting!
men jag var inte äns trött! bara lite, sen blev det jätte mycket bråk mellan alla tjejerna men det var nog pågrundav att vi var lite trötta och blev irriterade sen blev vilma arga på mig och alice och bah: ni är jobbiga så ni får gå hem tio på morgonen!
hon sa det klockan fyra eller fem på natten/morgonen.
jag och alice hade tänkt gå hem vid två på natten men vi vågade inte för det var mörkt även fast mamma sa att jag fick ringa henne om jag ville hem, men jag ville inte väcka henne eftersom hon skulle jobba idag då.
men jag och alice packade ihop våra saker och gick klockan sex på morgonen och eftersom mamma och alice mamma jobbar på samma jobb så går dom upp vid samma tid ju!
men iallafall så ringde jag då mamma och  alice sin mamma och sa att vi var påväg hem och då sa båda att dom kunde hämta oss men alice mamma hämtade oss eftersom dom la på luren först. men sen när jag kom hem åt jag lite så jag kom i säng klockan sju och sov till tjugo i två så nu ska jag duscha och fixa mig sen ska jag vara med alice (y) ..

puusss! ♥

FREDAG & LÖRDAG

Hejsan!

vilket underbart väder det är ute, inte precis ett blogg-väder.. jag hade bara tänkt att blogga en liten snabbis.
imorse vaknade jag vid halv 9 eftersom jag skulle ut och sälja gt åt elin -.-
när jag var klar klockan 11 så gjorde jag inte så mycket eftersom jag inte har något bestämt idag. Igår var jag ju på h-disco med Jessica, hihi! det var väldigt tråkigt i början men sen blev det roligare!
när jag kom hem åt jag lite och hade lite mys med familjen. sen gick jag och la mig. Men igår sa vi ju hejdå till Axel. han fick en godispåse av oss och en påse över som våran syslöjd lärare hade gjort som det stog: AXEL ÄR BÄST" på ... sen fick han en teckning som alla i klassen hade skrivit sitt namn på sen fick han också en planch "stavning* som killarna han brukade vara med var med på bild + Axel då ..  Sen hade vissa skrivit diter och så också .. det var allt. nu ska jag ut i solen!

PUSSHEJ!

TORSDAG

det är äntligen torsdag! veckorna bara rinner iväg ju! idag har vi haft en helt vanlig skoldag... imorgon slutar min klasskompis axel. så vi ska ha mys allihopa i klassen. våran fröken ska baka :)
iallafall, imorgon ska jag på antingen h-discot eller p-discot .. men vissa säger ju att p-discot är inställt, menmen ...
idag vaknade jag vid 6.30 fixade mig och gick till skolan. ja, som jag skrev där uppe var det en helt vanlig skoldag. iallafall .. nu måste jag dra!
pusshej!

FÖRLÅT :(

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT! att jag inte har bloggat. men det menas inte nu att jag kommer börja blogga igen, för att ... våra datorer är sönder, vilket är väldigt tråkigt.. 3 stycken! :o så jag kom en snabbis och hälsade på hos pappa & då tänkte jag att jag kunde blogga en snabbis. jag har också varit på gekås .. jag skulle gärna vilja lägga upp vad jag köpte men det går ju inte så bra heller -.-
imorgon ska vi origentera! :s , fy vad tråkigt! men ...
jag får sticka hem till mamma nu
see yaaa!


RSS 2.0